Boerendart

Het Open Zundertse Boerendart kampioenschap is inmiddels een groots fenomeen in Zundert en omstreken, en staat garant voor een dag boordevol sportiviteit en gezelligheid. Bij dit evenement gooien teams van 3 deelnemers met hooivorken op hooibalen. De teams moeten in onderlinge wedstrijden elkaar zien te verslaan, maar ook een zo hoog mogelijk punten aantal gooien. Het winnende team mag zich een jaar lang Boerendartkampioen noemen! Tussen de wedstrijden door en na afloop is er volop ambiance voor de deelnemers èn supporters.

Al sinds 2003 wordt de Boerendart jaarlijks op de eerste zondag van juli georganiseerd door Buurtschap Veldstraat. Het evenement vindt plaats op het CLTV-terrein en tijdens het weekend helpen er ongeveer 100 vrijwilligers van Buurtschap Veldstraat op en rondom het boerendartterrein, van jong tot oud.

Kijk voor meer informatie op www.boerendart.nl, en doe de volgende editie ook mee!
MBD-baan

De MBD-baan, oftewel Mobiele Boerendart Baan, is nu te huur voor al uw feesten en partijen!
Organiseert u een bedrijfsuitje, familiedag of team uitje en bent u op zoek naar een niet-alledaagse sportieve en gezellige activiteit? Huur dan de Mobiele Boerendart Baan!

Deze boerendartbaan is geïnstalleerd op een aanhanger en kan over de weg vervoerd worden. Via een ingenieus systeem worden de hooibalen opgezet, en kan de baan verder afgezet worden met hekwerk. De baan wordt compleet geleverd inclusief hooibalen, afzetting, hooivorken, rozen en spelregels. Desgewenst wordt de baan gebracht en opgezet door Buurtschap Veldstraat, en kunnen ook spelleiders ingehuurd worden.

Interesse om te huren? Neem contact op met de boerendart commissie, of kijk verder op de website www.boerendart.nl.

Blijf op de hoogte via onze kanalen:

Wil je lid worden van de buurt-WhatsApp groep?
Spreek dan een van de bestuursleden aan in de corsotent, of stuur een mail naar info@veldstraat.nl.

Onze sponsoren: