Update omtrent aflasting corso 2020

Buurtgenoten,

Vanavond heeft het bestuur vergaderd ivm het afgelasten van corso 2020. Hoe gaan we verder?
We hebben besloten om Bas, Simon en Chiel volgend jaar de kans te geven om 《PRIVACY》 te gaan bouwen met onze buurt! De bouwcommissie zal dit jaar gevormd gaan worden en al uitzoekwerk en voorbereidingen gaan treffen  voor corso 2021.
Omdat we niet weten hoe dit jaar organisatorisch zal verlopen proberen we een lijst te maken wat er kan gebeuren en jullie op de hoogte te houden als we handjes kunnen gebruiken. We houden ons hierbij aan de opgelegde regels van het RIVM.
Ook financieel zullen we moeten bekijken hoe we de tegenvallers zo veel mogelijk kunnen beperken. Belangrijk daarbij is in ieder geval jullie vrijwillige bijdrage. Vorige week zijn er briefjes rondgegaan voor de vrijwillige bijdrage, hier wordt goed gehoor aan gegeven dus heb je nog niet overgemaakt dan zien we je bijdrage graag snel tegemoet.
Binnenkort worden de knollen geplant en gaan we deze waarschijnlijk hoofdzakelijk kweken voor de knol zodat we ze over kunnen houden voor volgend jaar. Dat betekend dat we een kleiner en compacter veld zullen krijgen met minder bloemen.
Zoals gezegd houden we jullie via app website en social media op de hoogte. Mochten er vragen zijn, of heb je ideeën schroom je niet en neem contact op met 1 van de bestuursleden.
Hopelijk tot snel!
Geplaatst in Uncategorized.