rondgang vrijwillige bijdrage

Beste buurtgenoten,

Normaal is dit de periode dat wij als bestuursleden langs de deuren gaan om bij jullie om een vrijwillige bijdrage te vragen. Aangezien ook wij ons zo veel mogelijk willen houden aan het advies om sociale contacten binnen 1,5 meter zo veel mogelijk te mijden, hebben wij besloten om jullie tot nader order via andere wegen dan de rondgang langs de deuren te benaderen om jullie vrijwillige bijdrage te voldoen.

Vandaar dat we jullie, nadrukkelijker dan andere jaren, willen vragen om de vrijwillige bijdrage het liefst zo spoedig mogelijk te voldoen op rekeningnummer NL53 RABO 0160 5903 61 t.n.v. Buurtschap Veldstraat, o.v.v. je adres.

Omdat we niet weten hoe lang deze situatie nog voortduurt, hopen wij bij de start van het bouwseizoen via deze wegen al zo ver mogelijk klaar te zijn met de rondgang voor dit jaar. Alvast hartelijk bedankt voor jullie medewerking en waar nodig heel veel sterkte in deze buitengewoon vreemde periode. Als de buurtschap jullie ergens mee kan helpen, klein of groot, kunnen jullie ten allen tijde contact met een van de bestuursleden opnemen.

Het bestuur

Geplaatst in Algemeen.