Ouderenmiddag & Buurtfeest 2019

Ouderenmiddag

Op zaterdagmiddag 5 oktober vanaf 13.30 uur organiseert het ACV voor u weer de Ouderenmiddag. Alle buurtgenoten geboren in het jaar 1959 of daarvóór zijn daarbij welkom! Evenals vorig jaar gaan we hiervoor naar Sportcafé De Cup (Onder de Mast). We zorgen voor een gezellig middagprogramma, lekkere versnaperingen en uiteraard een goede borrel of drankje. U komt toch ook !

Deelname is gratis, maar wel graag aanmelden vóór 28 september met het strookje onderaan de bladzijde of door een e-mailtje te sturen naar acv@veldstraat.nl

Gezamenlijke maaltijd

Aansluitend wordt er weer een heerlijke maaltijd verzorgd voor álle buurtgenoten! Om 17:30 uur gaan we aan tafel bij Joost in Café zaal Victoria voor een heerlijk maaltje. Een leuke gelegenheid om tijdens het eten gezellig bij te kletsen met alle buurtgenoten. En je hebt dan meteen een goede bodem voor ons spetterende buurtfeest. De eigen bijdrage voor deze maaltijd is 12,50 euro.

Ook hiervoor wel tevoren aanmelden met onderstaand strookje of per e-mail. Vermeld hierbij je naam en het aantal personen. Aanmelden hiervoor kan tot uiterlijk 28 september!

Buurtfeest

Na de gezamenlijke maaltijd barst het feest weer los. Het buurtfeest start om 20:00 uur. Hier zijn uiteraard álle leden van de buurt welkom! Dit feestje wil je niet missen!! Opgeven hiervoor is niet nodig. (N.B. De consumpties kosten de gehele avond 1 euro.)

Lever onderstaand strookje in bij Veldstraat 54,  of stuur een email naar acv@veldstraat.nl om je op te geven:

Naam:……………………………………………………………….

Telefoonnummer:………………………………………………

  • Ja, ik ben/wij zijn aanwezig bij de ouderenmiddag met …….. personen
  • Ja, ik ben/wij zijn aanwezig met het samen eten met ……. personen
Geplaatst in Event.