Corso 2021

Corso 2021

Zoals we allemaal wel weten heeft corona roet in het eten gegooid wat betreft Bloemencorso Zundert 2020. Maar hoe staat het ervoor in 2021? Er is in november van het vorige jaar een groep samengesteld om te brainstormen voor eventuele alternatieven in het breedste zin des woords mocht het corso niet op normale wijze plaats kunnen vinden in 2021. Eind maart zijn deze alternatieven voor gelegd aan de SBZ(Stichting Bloemencorso Zundert) en de RVB(Raad van Buurtschappen). Er is toen besloten om de komende tijd te gaan gebruiken om binnen alle eventuele regelgeving iets mogelijk te maken. Een “normaal” corso of een alternatief behoren allebei nog tot de mogelijkheden. Maar dat er iets gaat gebeuren in september daar zijn de SBZ en de buurtschappen het over eens.

Het is dus nog niet bekend wat er mogelijk is omtrent corso 2021. Ook is het moeilijk in te schatten hoelang corona en de bijbehorende maatregelen gaan gelden. Hierdoor voorziet ons bestuur problemen met het realiseren van Privacy zoals onze ontwerpers deze voor ogen hebben. In overleg met de ontwerpers is dus besloten Privacy niet te bouwen in 2021.

Als er meer duidelijkheid is of het een “normaal” corso of een alternatief wordt dan laten we het zo snel mogelijk weten. Als hier meer duidelijkheid aan gegeven wordt kunnen we kijken in welke kaders we een nieuw ontwerp moeten kiezen. Houdt voor deze informatie de socials in de gaten.

Het bestuur

Geplaatst in Uncategorized.